Månadsbilden 2009

Januari

Februari

Mars

torsdag 21 maj 2009

Ny cykel..


Är det något barnen flitigt gör vilket jag inte är sen att uppmuntra så är det att cykla. Kevin var otroligt redig i helgen med iordningställning, däckpumpning och tvättning utav cyklarna. Tyvärr sket det sig i slutändan på Williams väldigt ärvda cykel vilket gjort att lillewille fått cykla på sin ännu mer ärvda lilla gamla cykel.

Kollade beg men turen är att träffa på rätt. Så trots att den här utgiften inte alls fanns i beräkningarna for vi ut till Torp igår och skaffade en ny cykel till K. Egentligen har han inte förtjänat den efter de sista dagarnas episoder men jag hoppas den här gåvan kan få honom att tänka till och han var väldigt tacksam igår kväll. Det här är den första "nya" cykeln han någonsin fått. William fick då ta över Kevins så nu kör de båda med stora cyklar.

Eftersom det inte var skoldag idag så lät jag barnen få vara ute länge igår kväll med sina nya cyklar. Det första Kevin gjorde idag efter frukost var att gå ut till sin nya dyrgrip igen :) Rätt stolt är han och pratar gärna om stötdämpningen :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar