Månadsbilden 2009

Januari

Februari

Mars

tisdag 21 april 2009

Nervokväll


Ja shit vilken rysare till kväll. Donns och jag har börjat vår karriär inom livebetting. Sedan vi bytte taktik för några dagar sedan har vårt saldo sakta men säkert stigit med 5-10% per dag. Tålamodsprövande och långsamt då vi försöker hålla oss till lågoddsarna med en högoddsare in emellan.

Hade ökat vår lilla skatt fint idag när hela dagens skörd plötsligt försvann i intet när ett lag inte gjorde sin plikt. Under tiden hade vi även satsat en slant på Real Madrid som mötte Getafe hemma. Något vi trodde skulle bli en lättsam vinst visade sig sedan vara aningens mer nervkittlande.

Real ägde andra halvlek men vad gör det när man inte får in bollen i mål. Fast trots en straff emot sig och en utvisning lyckades de vända matchen på övertid och från att ha legat minus dagsmässigt slutade vi nu mycket belåtet på en bra bit plus. Härligt när det för en gångs skull går ens väg. Imorgon får det bli "säkra" lågoddsare igen så hjärtat orkar med :)

Nu ska jag lägga mig trots att det är IFL om en halvtimma. Just nu saknar jag tv i sovrummet. Ska ändå bli skönt att vila örat lite efter mer än två timmars telefontryckande mot kinden. Comhem går back på oss för tillfället, smart drag att D skaffade dem istället för annan operatör.

8 kommentarer:

  1. Det där lät intressant! :D

    SvaraRadera
  2. Du är rolig du gumman!! =) Kramen.

    SvaraRadera
  3. BTW... Vad sägs om att träffas på Torsdag??

    SvaraRadera
  4. Vart tar du vägen gumman?? Saknar dig ju... Är allt bra?? Kramisar.

    SvaraRadera
  5. Saknar dina inlägg gums! Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej! Saknar dina inlägg nu... längesen du skrev nåt. Kram kram

    SvaraRadera
  7. Vart tar du vägen?? Saknar dig ju... =( Är allt bra?? Kramen.

    SvaraRadera
  8. Övergivit bloggen? Don't! Sätt igång igen :)

    SvaraRadera